Bobilservice i Bremanger

Bobilservice

En god ferieopplevelse starter med en trygg bobil.

Velkommen til vår bobilservice, der vi tar vare på ditt hjem på hjul med grundig og pålitelig service. Vårt dedikerte team av erfarne fagfolk er klare til å gi din bobil den omsorgen den fortjener, uansett merke eller modell.

Regelmessig service på bobiler er veldig viktig for å opprettholde garantien til kjøretøyet og for at du skal være trygg på veien. De ulike bilmerkene kan ha forskjellige serviceintervaller og vi ber deg undersøke serviceheftet for din bil. Men husk at din årlige kjørelengde kan tilsi at bobilen bør på service oftere enn en gang i året.

Dette inkluderer en bobilservice hos oss:

  • Motorinspeksjon: Kontroll av motorens tilstand, oljenivå, oljefilter og drivstoffilter for å sikre optimal ytelse og driftssikkerhet.
  • Bremser: Grundig sjekk av bremseklosser, skiver, bremseslanger og væskenivå for å sikre riktig funksjon og sikkerhet under kjøring.
  • Elektriske systemer: Inspeksjon av batterier, lade- og startesystemer, sikringer, ledningsnett og elektroniske komponenter for å forebygge feil og sikre pålitelig elektrisk funksjonalitet.
  • Kjølesystem: Sjekk av kjølevæskenivå, radiator, termostat og slanger for å forhindre overoppheting og sikre en stabil motortemperatur.
  • Understell og fjæring: Inspeksjon av dempere, fjærer, støtdempere, styringssystemer og drivaksler for å opprettholde kjørekomfort og stabilitet.
  • Gass- og vannsystemer: Kontroll av gassflasker, rør, ventiler og trykkregulatorer samt inspeksjon av vannsystemer for lekkasjer og riktig funksjon.
  • Tetthet og tetninger: Sjekk av dør- og vindustetninger, takluke, og generell inspeksjon for å sikre at bobilen forblir vanntett og isolert.
  • Klimaanlegg og varmesystemer: Inspeksjon av aircondition, varmeovner og eventuelle ventilasjonssystemer for å sikre optimal funksjonalitet og komfort under ulike værforhold.
  • Generell renhold og vedlikehold: Rengjøring av filter, smøring av bevegelige deler og generell inspeksjon av alle synlige komponenter for å opprettholde en generelt godt vedlikeholdt bobil.

MECA-Stempel

En grundig service av disse punktene vil bidra til å sikre at bobilen din fungerer optimalt, forlenge levetiden til viktige komponenter og gi deg trygghet på veien under dine reiser.

Et MECA-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bobilen din.

Du kan bestille time på hjemmesiden vår, ringe oss på 940 32 000, eller stikke innom for en hyggelig prat.

Les mer på : Les mer om rens av aircondition her!

Vi ønsker deg en god tur!