Bilverksted i Bremanger

Er det på tide at bilen din får en service? Eller kanskje du er turist og har fått problemer med bilen? Uansett – kom til oss hos Terdal Bilservice – vi tar oppdraget!

Jevnlig service er viktig for at du som eier og sjåfør av bilen skal føle deg trygg når du setter deg bak rattet. Har du fulgt bilens retningslinjer for vedlikehold og service vil den også holde seg i verdi frem til den dagen du skal selge den.

Vi hos Terdal Bilservice står klare for å ta imot din bil. Vi vil hjelpe deg med større eller mindre reparasjoner, service eller generelt vedlikehold. Vi utfører alltid km-service i henhold til fabrikkens spesifikasjoner, inkl. lesing av eventuelle feilkoder og nullstilling av servicelampe/varsling. I tillegg benytter vi alltid deler med samme kvalitet som de originale, og vi har meget gode kunnskaper om de fleste kurante bilmerker.

Har du bil med gyldig garanti? Ifølge nye regler fra EU kan du fritt reparere bilen på et godkjent verksted som Terdal Bilservice– garantien forblir gyldig.
Velkommen til oss med bilen din!

Bestill time her idag!